Voel de vrijheid in de natuur

Maashof-Choppers

Met een brommer of motor ga je natuurlijk niet door de natuur heen rijden, niet alleen maken deze veel herrie het is ook niet erg milieuvriendelijk. Met een elektrische chopper schaad je het milieu niet en kun je een schitterende natuurtocht maken. Deze toch kun je starten op verschillende plaatsen in limburg en brabant. Leuke bospaadjes die je kunt nemen met de chopper, maar ook andere landelijke wegen zijn eenvoudig te nemen.

stoere e chopper

Verschillende verhuurlocaties

Niet iedereen woont natuurlijk in dezelfde plaats of regio, daarom zijn er verschillende verhuurlocaties waar je de elektrische chopper kunt huren. De natuur van brabant en limburg is uitermate geschikt om met een chopper lekker doorheen te rijden. Kies een vaste route of een route die je zelf uitgestippeld hebt, klik je smartphone in de houder en de mooie tocht kan beginnen. Natuur of een leuke rit door de stad heen, langs winkeltjes en terrasjes waar je iets kunt eten of drinken. Gezellig met een groep vrienden of familie.

rijden op een e chopper

Enthousiast geworden?

Ben je zo enthousiast geworden van de rit op de elektrische chopper dat je er wel een zou willen kopen? Natuurlijk is het erg handig om elektrisch te rijden, het scheelt tanken en je bent ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Bij e-chopperhuren.nl kun je zowel particulier als zakelijk een chopper kopen. Met een topsnelheid van 25 km per uur en 70 km wat je ermee kunt rijden is het een uitstekende keuze. De choppers zijn gekeurd door het RDW, enige waarvoor je hoeft te zorgen is een geldig certificaat of rijbewijs voor een motor of auto.