Herkenbare verpakkingen

bierverpakking

Hoe vaak loop je niet in de supermarkt of een andere winkel en ben je op zoek naar bijvoorbeeld dat gele flesje saus. Een verpakking is voor heel veel producten een herkenbaar iets, merken of producten worden eraan herkend. Maak je van bekende merken de kleuren ineens anders dan zijn ze minder herkenbaar en moeten de meeste mensen ernaar zoeken. Laat nu ook een bierverpakking maken van jouw merk bier en wordt net zo herkenbaar als de grote merken. Door een verpakking te maken die aansluit bij je bedrijf zal iedereen zeggen, hé dat merk bier ken ik. Kort gezegd je verpakking zal opvallen tussen de andere verpakkingen.

bierverpakking

Wanneer ben je herkenbaar als biermerk?

Het is niet eenvoudig om precies te zeggen wanneer een verpakking voldoet voor je als bedrijf of merk. Wij van Dings.nl zijn van mening dat de bierverpakking een verlengstuk moet zijn van je bedrijf. De verpakking moet uitstralen wat je als merk wilt uitstralen, dit kan zowel met kleuren als met een ontwerp zijn of beiden natuurlijk. Heb je bepaalde kenmerken of kleuren binnen je biermerk dan is het goed deze mee te nemen in de verpakking, hoe herkenbaar de verpakking naar je bedrijf is hoe meer mensen het bier zullen herkennen en kopen. Bekende merken houden niet voor niets vast aan een verpakking die al jaren wordt gebruikt.

bierverpakking

Aan het milieu wordt ook gedacht

Dings.nl denkt bij het ontwerpen van je bierverpakking ook aan het milieu. Een verpakking moet er niet alleen leuk en mooi uitzien, milieuvriendelijkheid is ook een belangrijk punt. Ieder bedrijf wil zijn steentje bijdragen aan een beter milieu, ook met de bierverpakking nemen we dit uiterst serieus. Ons streven is en blijft om in een zo kort mogelijke tijd een ontwerp te realiseren die aansluit bij je bedrijf. Niet alleen met de kleuren, maar ook met kenmerken herkenbaar zijn aan je bedrijf.