Een origineel kerstpakket vind je bij een webwinkel

Iedere werkgever wil het personeel elk jaar weer met een origineel kerstpakket verrassen. En vaak is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn verscheidene factoren die tegenzitten. Zo heb je te maken met een veel te strak budget om er dit jaar echt iets indrukwekkends van te maken. Wat voor de ene medewerker origineel is, is dat voor de andere medewerker misschien wel helemaal niet. En hoe kun je een kerstpakket vinden dat iedereen blij maakt? Er zijn goede redenen te geven waarom een echt origineel kerstpakket het beste bij een webwinkel uitkiest. En hier vind je waarom.

Een origineel kerstpakket maak je zelf

De meeste webwinkels geven hun klanten de optie om zelf een kerstpakket samen te stellen. Dat doen ze vaak bij grotere bestellingen, dus van minimaal 50 of 100 kerstpakketten. Een origineel kerstpakket is een pakket dat niemand anders heeft en unieker dan maatwerk kan het niet. Kies je voor deze optie, dan ga je samen met een deskundige medewerker aan het werk. Jij bepaalt wat er in het pakket moet komen en de medewerker maakt er een samenhangend geheel van. Uiteraard wordt het ook mooi voor je verpakt met je bedrijfslogo op de mand of het plastic. Heb je de mogelijkheid om voor maatwerk te kiezen, dan is dat de origineelste optie die je krijgt.

Maak het origineel door te verwijzen naar specifieke punten

Een andere manier om een origineel kerstpakket te vinden is door te verwijzen naar punten die specifiek zijn voor jullie. Door voor een kleur te kiezen uit je huisstijl laat je zien dat dit pakket alleen voor medewerkers van jullie bedrijf bedoeld is. Hetzelfde resultaat bereik je als je een product uitkiest dat refereert naar wat jullie doen. Ook dan verwijs je weer naar een overeenkomst die alleen de ontvangers gemeen hebben. Een wollen muts is dan een goed voorbeeld, voor een bedrijf dat isoleert met natuurlijke isolatiematerialen. En als laatste zijn er de geleverde prestaties waar alleen je medewerkers aan hebben bijgedragen. Heeft iedereen extra inzet getoond en zijn jullie nu geen regionale leverancier meer, maar een nationale leverancier? Dan kies je voor een kerstpakket met een Hollands thema.

Een eigen keuze kerstpakket kan ook origineel zijn

Als je aan een origineel kerstpakket denkt, dan denk je misschien niet aan een eigen keuze kerstpakket. Maar als je deze bij een webwinkel bestelt, dan kun je er toch iets origineels van maken. De webwinkel zorgt dat de producten waaruit je personeel mag kiezen aangeboden worden op een pagina in je huisstijl. De producten die je ze wilt aanbieden kies je zelf uit. In het geval van het isolatiebedrijf, kun je dan dus alleen duurzame producten aanbieden. Er is zelfs de mogelijkheid om een thema toe te laten voegen. Zo maak je zelfs van een giftcard een origineel kerstpakket bij Kerstpakketonline.nl en weet je zeker dat je elke medewerker tevreden stelt. Met een origineel kerstpakket begint iedereen weer gemotiveerd aan het nieuwe jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *