Een kerstpakket voor 2020 moet je nu al bestellen

Kerstpakket

Ja, dat lees je goed. Het kerstpakket voor 2020 kun je nu al bestellen. Sterker nog, het is absoluut aan te raden om nu al te bestellen. Dat heeft verschillende redenen:

  • nu heb je nog volop keuze
  • wanneer de feestdagen naderen, gaan de kosten omhoog
  • nu heb je de tijd, in november is het vaak hartstikke druk

Zoals je leest zijn er dus genoeg redenen om nu al na te denken over je kerstpakket. Maar waar begin je?

Italiaanse kerstpakketten

Een persoonlijk pakket

Wanneer je honderden of zelfs duizenden werknemers hebt dan is het slim om een algemeen pakket te kiezen waar iedereen blij mee zal zijn. Dit scheelt je tijd en moeite. Maar als je slechts een paar personeelsleden hebt en je hebt bovendien wat tijd nodig dan is het misschien wel leuk om iedereen een persoonlijk pakket te geven. Je kunt dan bijvoorbeeld eten en drinken in het pakket stoppen waarvan je weet dat die medewerker er dol op is. Je kunt zo ook makkelijk rekening houden met dieetwensen en allergieën.

Kerstpakketten 2020

Zelf kiezen

Steeds meer bedrijven kiezen voor een puntensysteem waarmee medewerkers hun eigen cadeau kunnen kiezen. Ze krijgen dan een kaart waar een code en een website op staan. Daarmee kunnen ze op een speciale website kiezen uit allerlei toffe cadeaus, van keukenapparatuur tot decoratieve kussens en gadgets. Het leuke daarvan is dat je weet dat iedereen blij zal zijn want er zijn zoveel verschillende producten om uit te kiezen. Er zit ongetwijfeld voor iedereen wel iets tussen.