Beter gekleed

Het kan heel veel positieve effecten in je leven hebben wanneer je ervoor kiest om beter gekleed te gaan. Eerste indrukken zijn belangrijk en je outfit bepaald voor een deel de eerste indruk die je maakt. Mannen zijn zich heel goed bewust dat stijlvol gekleed gaan een positieve invloed kan hebben op zowel hun romantische als hun professionele leven. Desondanks hebben veel mannen ook moeite met goed gekleed gaan. Mode is geen natuurlijke interesse en waar vrouwen graag een dag gaan shoppen willen mannen zo snel mogelijk klaar zijn met shoppen. Daarom bespreken we in dit artikel hoe mannen beter gekleed kunnen gaan.

Persoonlijke shopper

Er zijn tegenwoordig meerdere bedrijven die zich dit probleem realiseren. Mannen willen we goed gekleed gaan maar vinden shoppen en een gevoel voor mode ontwikkelen moeilijk. Deze bedrijven bieden daarom een service aan waar mode experts voor je shoppen nadat je een vragenlijst invult over wat voor stijl je wilt. Deze shoppers sturen dan een box met kleren naar je en je kunt houden wat je wilt en terugsturen wat niet bij je past. Op deze manier ga je stijlvol gekleed zonder dat je hier zelf heel veel moeite voor hoeft te doen om stijl en mode te leren.

Focus op de basis

Stijlvol gekleed gaan is minder ingewikkeld dan het lijkt. Je komt al heel ver door je simpelweg te focussen op de basis. Het belangrijkst is dat je goed je maten weet zodat kleding je goed past. Met een aantal goed passende T-shirts, overhemden zoals Eterna overhemden en een paar goede schoenen kom je al heel ver.

Accessoires

Naast de basis van je outfit zijn er wel manieren om je outfit te personaliseren en er iets bijzonders van te maken. Ook mannen kunnen accessoires aan hun outfit toevoegen om er iets bijzonders van te maken. Denk in dit geval bijvoorbeeld aan riemen, armbanden, hoeden enzovoorts.

Kleren onderhouden

Het is ook belangrijk om je kleren netjes te wassen en te strijken. Zeker bij overhemden is het belangrijk dat ze gestreken worden. Een net overhemd kan helemaal verpest worden wanneer deze niet gestreken is. Als je er echt geen zin in hebt dan kun je ook kiezen voor strijkvrije overhemden.