Aansteker bedrukken

Lighters with flame sparking on dark background. Selective focus and shallow depth of field.

Aanstekers staan hoog op de lijst van meest uitgeleende eigendommen. Aanstekers gaan dan ook letterlijk van hand naar hand, en hier kunt u als ondernemer uw voordeel mee doen door de aanstekers te voorzien van een bedrukking. Wij kunnen uw bedrijfsnaam of uw logo bedrukken op de aanstekers, maar een combinatie is ook mogelijk. Daarnaast bieden wij u nog eindeloos veel andere opties. Zo kunt u de aansteker bedrukken in een enkele kleur, maar ook fullcolour bedrukte aanstekers zijn mogelijk. 

Aanstekers met logo zijn één van de goedkoopste relatiegeschenken en worden veelal gebruikt als strooigoed. U kunt deze producten dus in grote aantallen aanschaffen voor relatief weinig geld en dus met een klein budget veel mensen bereiken. Door het formaat van goedkope bedrukte aanstekers kunt u deze aan mensen in de hand geven, achterlaten bij afspraken, meesturen met poststukken en catalogi, toevoegen aan goodybags, et cetera. De mogelijkheden met zijn enorm.

Aanstekers met logo als promotiemateriaal

Wanneer u gebruik maakt van uw eigen huisstijl en/of werkt met contrasterende kleuren dan kunnen aanstekers met logo zeer opvallend promotiemateriaal zijn. Een huisstijl zal over het algemeen al een contrasterende kleur bevatten. Mocht dat niet het geval zijn, dan is het misschien verstandig om hier toch mee te gaan werken. Maakt u vaker gebruik van uw huisstijl bij promotiematerialen, dan wordt deze huisstijl herkent en gelinkt aan uw bedrijf. Ook een logo op een aansteker bedrukken zal opvallen door gebruik van contrasterende kleuren en uiteraard gelinkt worden aan uw bedrijf.

aansteker bedrukken

Aanstekers laten bedrukken

Aanstekers bedrukken wordt op dezelfde manier gedaan als met pennen. Er wordt hiervoor ook gebruik gemaakt van de tampondruk. Deze druktechniek is te vergelijken met een stempel en wordt voornamelijk gebruikt bij kleine promotieartikelen. Deze druktechniek is de ideale drukvorm om aanstekers met een logo te bedrukken. Daarnaast is het ook mogelijk om een aansteker full colour te bedrukken. Daarbij wordt niet de aansteker zelf bedrukt, maar wordt de gewenste logo, afbeelding of tekst op een folie gedrukt. Deze folie wordt vervolgens om de aansteker gewikkeld. De folie is van goede kwaliteit en zal niet loslaten. Dit is een andere manier om uw aanstekers te bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *