3 quarantaine tips voor een leuke tijd met je vrienden

Omdat we elkaar momenteel een stuk minder makkelijk buiten de deur kunnen zien, merken velen van ons dat we onze vrienden een beetje uit het oog verliezen. Maar dit hoeft helemaal niet! Er zijn genoeg dingen die je tijdens de quarantaine nog wel kunt doen. Dus ga niet bij de pakken neer zitten en nodig je vrienden uit om een van deze activiteiten te ondernemen!

Daag elkaar uit voor een bordspel!

We weten allemaal dat bordspellen erg populair zijn onder vrienden. Maar het kan moeilijk zijn om een bordspel te vinden waar iedereen aan mee kan doen. Daarom hebben we een enorme lijst met bordspellen voor je gevonden, die allemaal perfect zijn voor een bijeenkomst met vrienden. Je kunt hier de meest populaire bordspellen vergelijken.

Ga samen de deur uit

Ga samen fietsen, joggen of maak een wandeling. Als je met een paar vrienden gaat fietsen, krijg je meer ruimte om leuke foto’s en zelfs coole video’s te maken. Ga ergens heen waar het mooi is, zoals de heuvels, om naar de zonsondergang te kijken, of gewoon voor een aangename wandeling door de buurt. Een mooie fietstocht is ook zeker een goed idee. Je kunt verschillende routes nemen en verschillende routes uitproberen. Je kunt ook een leuke fietstocht maken met een paar vrienden voor een ontspannen ritje.

Houd een filmmarathon

Iedereen houdt van een goede filmmarathon! Dus bel een paar vrienden en nodig ze uit bij jou thuis voor een filmavond. Er zijn zoveel geweldige films, dat het moeilijk is om er maar één uit te kiezen. Haal wel genoeg snacks, zodat jullie goed voorzien zijn voor de avond!

Bronnen: https://bordspelprijzen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *